Start met 7 dagen gratis

Proudies Plus

Proudies Plus is een abonnement op alle content van onze academie. Leven lang leren is een investering voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden wil blijven uitbreiden en verbeteren, ongeacht de levensfase.


     
4.4 / 687 Reviews
Add your short subscription description here
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

Filosofie

Schrijven

Meditatie

Vind jouw nieuwe passie

Van filosofie tot aan fotografie. Er is voor ieder wat wils. Het is een zeer speciaal en zorgvuldig samengesteld pakket dat verschillende cursussen in verschillende categorieën biedt. Dit unieke abonnement is ontworpen voor mensen die graag hun kennis willen verbreden, nieuwe vaardigheden willen leren en voortdurend willen groeien in hun persoonlijke en professionele leven.

Wat houdt het abonnement in?

Onbeperkt toegang tot al onze cursussen

Krijg onbeperkt toegang tot al onze cursussen. Leer waar en wanneer je wilt en start met jouw nieuwe hobby.

Wekelijkse lezingen

Elke week organiseren wij lezingen over verschillende onderwerpen. Onze live lezingen brengen toonaangevende experts bij jouw thuis. 

Bibliotheek vol kennis en kunde

Je krijgt toegang tot alle lezingen die hebben plaatsgevonden. Daarnaast krijg je ook toegang tot onze kennisbank met alle informatie rondom het pensioen. 

Welke cursus krijg je onbeperkt toegang tot:

Een leven lang leren stimuleert je om nieuwsgierig en betrokken te blijven bij de wereld om je heen. Het houdt je geest scherp, vergroot je kennis en vaardigheden en kan zelfs bijdragen aan je persoonlijke welzijn. 

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik bij mijn abonnement op online cursussen?

Bij een abonnement op online cursussen krijg je onbeperkte toegang tot alle cursussen op het platform. Dit kan bestaan uit videolessen, interactieve oefeningen, discussiefora, en mogelijk aanvullende studiematerialen zoals werkboeken of leesmaterialen.

Kan ik de cursussen in mijn eigen tempo volgen?

Ja, een van de voordelen van online leren is dat je de cursussen in je eigen tempo kunt volgen. Je kunt de lessen bekijken wanneer het jou uitkomt en je kunt ze zo vaak herhalen als je wilt.

Heb ik een specifieke technische uitrusting nodig om de online cursussen te volgen?

 In de meeste gevallen heb je alleen een computer, tablet of smartphone nodig met een stabiele internetverbinding om toegang te krijgen tot de cursussen.

Wat als het abonnement mij niet bevalt? Is er een "niet goed, geld terug"-beleid?

Ja, je kunt tot een maand je geld terug krijgen.