Beginnen met Filosofie

     
4.8 / 91 Reviews
Proudies' cursus 'Beginnen met Filosofie - De Grootste Denkers' biedt een boeiende reis door de tijd en ideeën, waarbij je kennismaakt met enkele van de meest invloedrijke filosofische geesten uit de geschiedenis. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar filosofie en de impact die het heeft op onze manier van denken en leven.

Write your awesome label here.

In het kort

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Locatie

Online. Leer waar en wanneer jij wilt.

Onbeperkt toegang

Ja, je krijgt onbeperkt toegang tot al het leermateriaal.

Startdatum

Flexibel, waar en wanneer jij wilt.

Methode

Zelfstudie, met online begeleiding.

Duur

Gemiddeld 35 uur inclusief zelfstudie.

Certificaat

Ja, persoonlijk op jouw naam.
  • Expert: Gerko Tempelman
  • Level: Beginner
  • Online, in eigen tijd en eigen ruimte
  • Aantal lessen: 13
  • Levenslange toegang
  • Toegang op mobiele apparaten en laptop
Cursus: beginnen met filosofie

Wat ga je leren?

In deze cursus ontwikkel je ook belangrijke vaardigheden in kritisch denken, argumentatie en analyse. Je leert hoe je filosofische teksten kunt lezen en begrijpen, en hoe je de ideeën en concepten die je leert kunt toepassen op je eigen leven en ervaringen.

De cursus 'Beginnen met Filosofie - De Grootste Denkers' bij Proudies is niet alleen een academische studie, maar ook een kans om te ontdekken hoe filosofie ons kan helpen om diepere inzichten en begrip te krijgen van onszelf en de wereld om ons heen.

Cursus Programma

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Gerko Tempelman

Als filosoof en theoloog denkt Gerko graag out-of-the-box. Zo richtte hij in Nederland de Death Cafés op (gesprekken over de dood rond de koffietafel), de kerk voor atheïsten en bedacht hij een project waarbij dominees achter de ramen op de wallen stonden. Ook in zijn lezingen en teksten zoekt Gerko de plek waar het schuurt op.

Cursus prijs