Schrijf je eerste Fictieboek

     
4.7 / 93 Reviews
Een boek schrijven; veel mensen hebben de droom en de ambitie om dit te doen. De één wil fictie schrijven en de ander zou graag een boek schrijven over zichzelf of over een familielid. De schrijf cursus van Proudies kan je in beide gevallen helpen om je droom te verwezenlijken en kan je helpen om jouw boek te gaan schrijven. 


Deze cursus is vooral interessant voor beginnende schrijvers. Doordat het oefent in het opnieuw en anders kijken naar de mogelijkheden van personage, dialoog, plot en locatie, word je een veelzijdiger schrijver.

Write your awesome label here.
  • Expert: Jane Trapman
  • Level: Beginner
  • Studie tijd: 30 uur
  • Online, in eigen tijd
  • Aantal lessen: 6 lessen
  • Je krijgt onbeperkt toegang tot ons materiaal

Cursus schrijven

De Schrijfcursus is een uitgebreide, stapsgewijze gids ontworpen om aspirant-schrijvers te helpen hun creatieve potentieel te ontgrendelen en hun schrijfvaardigheden te verbeteren. Deze cursus is geschikt voor alle niveaus, van beginners die hun eerste stappen zetten in de wereld van creatief schrijven, tot meer ervaren schrijvers die hun vaardigheden willen aanscherpen. De cursus omvat alle belangrijke aspecten van het schrijven, waaronder plotontwikkeling, personagecreatie, omgevingsbeschrijving, en het effectief gebruik van dialoog. Deelnemers zullen ook leren hoe ze hun werk kunnen redigeren en voorbereiden voor publicatie.

Wat leer je in deze cursus?

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Over de expert

Jane Trapman

Een gepassioneerde ondernemer is wat Jane zichzelf graag noemt. Naast haar community voor ondernemers, werkt ze met passie aan haar creatieve projecten. Ze publiceerde twee boeken en is inmiddels bezig aan een derde boek en een tweetal film scripts.

Start met schrijven