Schrijf je eerste Fictieboek

     
4.7 / 93 Reviews
Een boek schrijven; veel mensen hebben de droom en de ambitie om dit te doen. De één wil fictie schrijven en de ander zou graag een boek schrijven over zichzelf of over een familielid. De schrijf cursus van Proudies kan je in beide gevallen helpen om je droom te verwezenlijken en kan je helpen om jouw boek te gaan schrijven. 


Deze cursus is vooral interessant voor beginnende schrijvers. Doordat het oefent in het opnieuw en anders kijken naar de mogelijkheden van personage, dialoog, plot en locatie, word je een veelzijdiger schrijver.

Write your awesome label here.

In het kort

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Locatie

Online. Leer waar en wanneer jij wilt.

Onbeperkt toegang

Ja, je krijgt onbeperkt toegang tot al het leermateriaal.

Startdatum

Flexibel, waar en wanneer jij wilt.

Methode

Zelfstudie, met online begeleiding.

Duur

Gemiddeld 25 uur inclusief zelfstudie.

Certificaat

Ja, persoonlijk op jouw naam.
  • Expert: Jane Trapman
  • Level: Beginner
  • Online, in eigen tijd
  • Aantal lessen: 6 lessen
  • Levenslange toegang
  • Toegang op mobiele apparaten en laptop

Wat ga je leren?

Personagecreatie: Ontdek hoe je boeiende en geloofwaardige personages kunt ontwikkelen die resoneren met je lezers.
Plotontwikkeling: Leer hoe je een meeslepende en goed gestructureerde plot kunt opbouwen die je lezers geboeid zal houden.
Dialoog Schrijven: Oefen het schrijven van realistische en pakkende dialogen die de persoonlijkheden en emoties van je personages tot leven brengen.
Omgevingsbeschrijving: Ontwikkel de vaardigheid om levendige en meeslepende omgevingen te beschrijven, waardoor je lezers zich echt in het verhaal wanen.
Redigeren en Voorbereiden voor Publicatie: Krijg inzicht in het redigeren van je werk om het te polijsten, en leer hoe je je manuscript kunt voorbereiden voor publicatie, of je nu kiest voor zelfpublicatie of traditionele uitgeverijen.

De cursus biedt een veelzijdige benadering, geschikt voor schrijvers van alle niveaus en genres, en helpt je om je creatieve potentieel te ontgrendelen en een vaardige verhalenverteller te worden.

Cursus review

Ik heb onlangs de schrijfcursus van Proudies gevolgd en ik kan het niet genoeg aanbevelen! Als beginnende schrijver voelde ik me vaak overweldigd en onzeker over waar te beginnen. Deze cursus heeft me niet alleen de basisbeginselen van personagecreatie, plotontwikkeling en dialoog bijgebracht, maar heeft ook mijn zelfvertrouwen als schrijver vergroot. De stapsgewijze gids en ondersteunende instructeurs maakten het leren zowel plezierig als inzichtelijk. Of je nu je eerste verhaal wilt schrijven of je vaardigheden wilt aanscherpen, deze cursus is een fantastische investering in je schrijfcarrière!
- Jeanette

Cursus Programma

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Over de expert

Jane Trapman

Een gepassioneerde ondernemer is wat Jane zichzelf graag noemt. Naast haar community voor ondernemers, werkt ze met passie aan haar creatieve projecten. Ze publiceerde twee boeken en is inmiddels bezig aan een derde boek en een tweetal film scripts.

Start met schrijven