Proudies Academie

Online leren

Leer waar en wanneer je wilt onze online cursussen in verschillende categorieën.

Leercoaches

Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen om de cursus succesvol af te ronden.

Levenslang toegang

Krijg na aankoop onbeperkt en levenslang toegang tot het cursus materiaal.

Onze Cursussen

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Wat onze cursisten zeggen

🌟🌟🌟🌟🌟
De cursus filosofie bij Proudies is een ware verrijking voor de geest geweest. Van de oude Grieken tot moderne denkers, de lessen waren goed gestructureerd en bieden inzicht in de meest diepzinnige onderwerpen. De docent was inspirerend en bracht de complexe materie op een begrijpelijke manier over. Ik heb niet alleen geleerd over de filosofie zelf, maar ook hoe ik kritischer kan denken en reflecteren op mijn eigen leven. Een absolute aanrader!
- Yan
🌟🌟🌟🌟🌟
De cursus "Schrijf Je Eerste Fictieboek" bij Proudies is een absolute must voor iedere beginnende schrijver. Met behulp van praktische oefeningen, persoonlijke feedback en inspirerende voorbeelden, voelde ik me gesteund in mijn creatieve proces. De cursus hielp me om mijn ideeën te structureren en gaf me het vertrouwen om mijn eerste roman te voltooien. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en raad deze cursus ten zeerste aan.
- Arthur
🌟🌟🌟🌟🌟
Ik heb samen met mijn partner de cursus relatietherapie bij Proudies gevolgd, en ik kan oprecht zeggen dat het onze relatie heeft versterkt. De therapeut was empathisch en deskundig en bood ons de tools en technieken om beter met elkaar te communiceren en te begrijpen. De cursus was gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en werd op een zorgvuldige en respectvolle manier gegeven. Het heeft ons geholpen om dichter bij elkaar te komen en ik zou deze cursus aan elk koppel aanbevelen.
- Leanne