Hoe houd je je relatie spannend?

     
4.7 / 57 Reviews
Zit er een einddatum aan de spanning in een relatie? Zoals de socioloog Erich Fromm zegt: liefhebben is tegelijkertijd een kunst en kunde. Elke kunst en kunde krijg je onder de knie door te oefenen. Oefenen kost meestal energie en moed, maar dat is ook precies wat je er voor terug krijgt, met een extra grote dosis geluk. Doe je mee?

Oefenen kost meestal energie en moed, maar dat is ook precies wat je er voor terug krijgt, met een extra grote dosis geluk. Dat geluk, kunnen liefhebben, gunt Sofie ieder ander. Ze heeft het tot haar missie gemaakt waar mogelijk daar een bijdrage aan te leveren. 
Write your awesome label here.
Hoe houd je je relatie spannend

Voorproefje op de cursus

Write your awesome label here.

In het kort

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Locatie

Online. Leer waar en wanneer jij wilt.

Onbeperkt toegang

Ja, je krijgt onbeperkt toegang tot al het leermateriaal.

Startdatum

Flexibel, waar en wanneer jij wilt.

Methode

Zelfstudie, met online begeleiding.

Duur

Gemiddeld 35 uur inclusief zelfstudie.

Certificaat

Ja, persoonlijk op jouw naam.
  • Expert: Sofie Kestens
  • Level: Beginner
  • Online: waar en wanneer je wilt
  • Levenslange toegang
  • Toegang op mobiele apparaten en laptop

Wat leer je in deze cursus?

Verlang je naar een diepere connectie in je relatie? Deze cursus kan je technieken aanreiken om de band met je partner te versterken.
Heb je het gevoel dat je relatie is vastgelopen? Ontdek nieuwe manieren om energie en passie terug te brengen in je liefdesleven.
Wil je begrijpen wat liefde echt betekent? Verken de filosofie en praktijk van liefhebben als zowel een kunst als een kunde.
Ben je bereid energie en moed te investeren in je relatie? Leer hoe deze inspanningen kunnen resulteren in meer geluk en voldoening.
Zoek je naar persoonlijke groei binnen je relatie? Deze cursus kan inzichten en oefeningen bieden die persoonlijke en relationele ontwikkeling ondersteunen.
Wil je de obstakels in je relatie overwinnen? Leer praktische vaardigheden om gemeenschappelijke relatie-uitdagingen het hoofd te bieden.
Wil je de vaardigheden die je hebt leren toepassen in je dagelijkse leven? Ontdek hoe de inzichten uit de cursus kunnen worden geïntegreerd in je dagelijkse relaties.

Het biedt een uitgebreide benadering van liefde die kan aansluiten bij een breed scala aan mensen die streven naar meer liefde en geluk in hun leven.

Cursus Programma

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Sofie Kestens

Dat geluk, kunnen liefhebben, gunt Sofie ieder ander. Ze heeft het tot haar missie gemaakt waar mogelijk daar een bijdrage aan te leveren.

Studies en technieken waar Sofie mee werkt zijn:
- Emotional Focused Therapy Basis | stichting eft
- Relatiecoaching | CIVAS
- Omgaan met complex gedrag en ethiek in de zorg, gedoceerd door haar vader Koen Kestens www.koenkestens.nl
- Culturele Antropologie (m.a.) | Universiteit Utrecht

~ www.sofiekestens.nl
 


Onze expert

Sofie Kesten

Relatie therapeut

Cursus prijs

Oefenen kost meestal energie en moed, maar dat is ook precies wat je er voor terug krijgt, met een extra grote dosis geluk. Doe je mee?