— Leven lang leren

Proudies Lidmaatschap

Het gratis lidmaatschap biedt je de mogelijkheid om continu te groeien en jezelf te ontwikkelen. Met toegang tot onze lezingen, een uitgebreide kennisbank vol artikelen om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, ben je verzekerd van een stimulerende omgeving voor groei en vooruitgang.
— proudies

Wat krijg ik bij een lidmaatschap?

Krijg toegang tot onze gratis lezingen, bibliotheek vol relevante informatie en gidsen en forum om met elkaar in gesprek te gaan.

Toegang tot lezingen

Onze live lezingen brengen toonaangevende experts bij jouw thuis. Leer en geniet van hun verhalen met andere leden, stel vragen of leun achterover en geniet van het gesprek.

Bibliotheek

Hier vind je nuttige artikelen, gidsen en tools die je helpen bij het begrijpen van pensioen en deze vorm te geven op basis van jouw passie en ervaring.

Forum

Als lid van Proudies maak je deel uit van een dynamische en ondersteunende community van gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar groei en ontwikkeling.

471+

Andere leden

Proudies Lezingen

Als lid van Proudies krijg je de kans om deel te nemen aan onze inspirerende lezingen. We nodigen regelmatig experts en thought leaders uit om te spreken over een breed scala aan onderwerpen, variërend van persoonlijke financiën tot loopbaanontwikkeling, gezondheid en welzijn, en alles daartussenin. Deze lezingen bieden waardevolle inzichten en praktische tips die je kunt toepassen in je dagelijks leven en je toekomstplannen.
— We're here to help

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Thank you!
Drag to resize