Download gratis brochure

Het Persoonlijk Plan is speciaal ontworpen voor mensen die bijna met pensioen gaan of onlangs met pensioen zijn gegaan. Ongeveer 82% van de mensen in Nederland hebben aangegeven dat ze het met pensioen gaan als onverwacht ingewikkeld hebben ervaren en niet goed voorbereid waren. Begin met het persoonlijke plan en investeer in jouw toekomst.

     
4.1 / 211 Reviews

Proudies Programma

Het programma bestaat uit een uitgebreide online vragenlijst waaruit een persoonlijk rapport wordt teruggekoppeld op basis van jouw antwoorden. Je kunt het programma in jouw eigen tijd en eigen omgeving doen. Het helpt bij het ontwikkelen van een praktisch en passend stappenplan voor jouw leven op basis van jouw passies, sterke punten en waarden.

  • Ontdek je wat je echt gelukkig maakt en hoe je dit kunt integreren in je pensioen.
  • Creëer je een duidelijk, haalbaar stappenplan voor je nieuwe levensfase.
  • Ga je met vertrouwen en energie je pensioen in, wetende dat je klaar bent voor wat er komt.

Over Proudies Programma

Ben je klaar om optimaal te genieten van je vrije tijd? Wil je betrokken blijven, leren, groeien en ontdekken? Proudies is hier om je te helpen!Op Proudies.nl vind je een schat aan informatie en inspiratie. Ontdek tentoonstellingen, leer over gezondheid, lees boeiende reisverhalen, ontwikkel jezelf verder met onze cursussen, of vind het passende (vrijwilligers-)werk.Juist tijdens deze bijzondere levensfase wil je optimaal genieten, en dat lukt alleen als je bezig blijft. En wees eens eerlijk: stilzitten kan altijd nog, toch?