Cursus voor Verandering & Groei

Welkom bij "Werk Met Passie: Een Cursus voor Verandering & Groei," een inspirerende en transformerende online cursus speciaal ontworpen voor mensen die zich in hun derde levensfase bevinden.

Onder begeleiding van expert, Koen Kestens, gaan we dieper in op het verkennen en begrijpen van onze kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen én waarden. We ontdekken wat ons drijft, wat ons uniek maakt en hoe we onze unieke eigenschappen kunnen inzetten om vervulling te vinden in ons werk en leven.
Write your awesome label here.

In het kort

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Locatie

Online. Leer waar en wanneer jij wilt.

Onbeperkt toegang

Ja, je krijgt onbeperkt toegang tot al het leermateriaal.

Startdatum

Flexibel, waar en wanneer jij wilt.

Methode

Zelfstudie, met online begeleiding.

Duur

Gemiddeld 25 uur inclusief zelfstudie.

Certificaat

Ja, persoonlijk op jouw naam.
 • Expert: Koen Kestens
 • Level: Beginner
 • Online, in eigen tijd en eigen ruimte
 • Aantal lessen:  8
 • Levenslange toegang
 • Toegang op mobiele apparaten en laptop

Wat leer je in deze cursus?

 • Zelfontdekking en Reflectie: Onderzoek je passies, drijfveren en persoonlijke waarden om te begrijpen wat je voldoening geeft in je professionele leven.
 • Identificatie van Kernkwaliteiten: Leer je unieke kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen te herkennen en begrijpen.
  Integratie in Dagelijks Werk:
  Vind manieren om je innerlijke drijfveren en waarden te integreren in je dagelijkse werkzaamheden.
 • Verandering Aangaan: Overwin de angst voor verandering en wordt geïnspireerd om de veranderingen aan te gaan die je wilt bereiken in je carrière.
 • Oefeningen en Werkboek: Praktische oefeningen en werkboek om je te begeleiden in zelfreflectie en het ontwikkelen van een persoonlijk actieplan.
 • Ontdekken van Unieke Eigenschappen: Verken wat jou uniek maakt en hoe je deze eigenschappen kunt inzetten voor persoonlijke en professionele vervulling.
 • Carrière Afsluiten op een Grootse Manier: Leer het geheim om je carrière met voldoening en overeenstemming met je waarden af te sluiten.
 • Persoonlijke Begeleiding: Mogelijkheden voor begeleiding van een coach of mentor om je voortgang en inzichten te ondersteunen.

  Deze cursus geeft een diepgaande en persoonlijke aanpak aan deelnemers om te helpen een groter gevoel van vreugde en voldoening in hun werk te vinden, door middel van zelfkennis, persoonlijke groei en actieve integratie van passies en waarden in hun professionele leven.

Wat onze cursisten zeggen

🌟🌟🌟🌟🌟
De cursus "Verandering en Groei" is meer dan alleen een lesprogramma; het is een reis naar zelfontdekking. Koen Kestens begeleidt je met warmte en wijsheid door elke stap, moedigt reflectie aan en biedt effectieve tools om verandering te realiseren. Ik voel me nu meer in balans en klaar om de uitdagingen in mijn leven aan te gaan. 
- Igor
🌟🌟🌟🌟🌟
De cursus "Verandering en Groei" onder leiding van Koen Kestens heeft mijn leven op een positieve manier veranderd. De inzichten die ik heb opgedaan over persoonlijke ontwikkeling en de kracht van verandering hebben me geholpen om zowel in mijn persoonlijke als professionele leven te groeien.
- Lianne
🌟🌟🌟🌟🌟
Als iemand die altijd resistent was tegen verandering, heeft de cursus "Verandering en Groei" me geholpen om een nieuwe houding aan te nemen. Koen Kestens is een fantastische leraar die complexe onderwerpen begrijpelijk maakt. Zijn persoonlijke anekdotes en praktische oefeningen maakten de ervaring zowel leerzaam als plezierig. Deze cursus is een echte aanrader voor iedereen die wil groeien en evolueren.
- Jaap

Wat ga je leren?

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Cursus prijs