Cursus eigenschappen

Starten met Filosofie

     
4.9/5 door 783 Cursisten
Welkom bij de cursus Starten met Filosofie! Deze cursus biedt een diepgaande verkenning van de grootste filosofen uit onze geschiedenis. Van de oude wijsheden van de Griekse denkers tot de moderne inzichten van hedendaagse filosofen, we nemen je mee op een intellectuele reis door de tijd.

Onze cursus begint met een online live les waarin je samenkomt met mede-cursisten en onze deskundige docent. Tijdens deze interactieve sessie krijg je niet alleen een overzicht van de belangrijkste filosofische stromingen en figuren, maar word je ook uitgedaagd om zelf actief deel te nemen en je eigen filosofische vragen te onderzoeken.

Bereid je voor op een boeiende mix van historische kennis en persoonlijke reflectie. Doe mee en ontdek hoe de ideeën van grote denkers jouw eigen denken kunnen inspireren en verrijken.
Startdatum: 7 juli
 Starttijd: 19.30 
Leraar: Filosoof Gerko Tempelman
Maximaal 50 studenten
Write your awesome label here.

Cursus Programma

Wat onze studenten zeggen 

Ik heb onlangs de cursus 'Beginnen met Filosofie' van Gerko afgerond en ben diep onder de indruk.
Anita
Als beginner in de wereld van filosofie vond ik de cursus van Gerko perfect.
Pieter jan
Deze cursus heeft niet alleen mijn begrip van filosofie vergroot, maar ook mijn kritisch denkvermogen en zelfreflectie aangescherpt.
Tom

In het kort

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Locatie

Online. Leer waar en wanneer jij wilt.

Aantal lessen

16 online lessen

Startdatum

Flexibel, waar en wanneer jij wilt.

Methode

Zelfstudie, met online begeleiding.

Duur

Gemiddeld 35 uur inclusief zelfstudie.

Certificaat

Ja, persoonlijk op jouw naam.

Gerko Tempelman

Als filosoof en theoloog denkt Gerko graag out-of-the-box. Zo richtte hij in Nederland de Death Cafés op (gesprekken over de dood rond de koffietafel), de kerk voor atheïsten en bedacht hij een project waarbij dominees achter de ramen op de wallen stonden. Ook in zijn lezingen en teksten zoekt Gerko de plek waar het schuurt op.
Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Ga in gesprek met andere cursisten

Ga in gesprek met mede-cursisten over jouw cursus.