Categorie: welzijn & gezondheid

Meditatie & Mindfulness

     
4.4 / 16 Reviews
Deze cursus biedt een unieke kans om te leren hoe je stress kunt verminderen en meer rust en balans kunt vinden in je leven. Of je nu te maken hebt met stressvolle situaties of omdat je met pensioen gaat en meer tijd hebt om na te denken, meditatie en mindfulness kunnen helpen om meer in contact te komen met je lichaam en minder in je hoofd te zitten.
Write your awesome label here.
  • Aantal lessen: 7 incl. meditatie oefeningen
  • Duur: 25 uur
  • Level: Beginner
  • Online, in eigen tijd en eigen ruimte
  • Onbeperkt toegang tot materiaal
Cursus meditatie & Mindfulness

Behoefte aan meer rust en ruimte?

Deze cursus wordt gegeven door een ervaren gedragsdeskundige die zich al jarenlang bezighoudt met het gedrag en de geest van de mens. Tijdens de cursus leer je verschillende meditatietechnieken en oefeningen die je helpen om meer in het moment te leven, vriendelijker naar jezelf te zijn en je bewustzijn te vergroten. En omdat de cursus online wordt gegeven, kun je deze volgen op een moment dat jou uitkomt en in je eigen tempo.

Dus, of je nu wilt leren hoe je beter kunt omgaan met stressvolle situaties of gewoon meer rust en balans wilt vinden in je leven, deze cursus biedt de tools en ondersteuning die je nodig hebt.

Wat ga je leren?

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Noor Bruijn

Noor: “Als gedragsdeskundige ben ik al jaren bezig met het gedrag en de geest van de mens. Na het volgen van een mindfulness cursus, zijn er bij mij veel nieuwe zaadjes geplant. Zaadjes om met meer aandacht en ruimte bewust te leven en meer liefdevolle vriendelijkheid toe te passen. Ik ben me bewust geworden van onze reactieve wereld en hoeveel wij doen op de automatische piloot. Daarnaast zijn we regelmatig in gesprek met onze strenge innerlijke stem, die aangeeft dat het beter of anders kan en moet.

Daarom heb ik me de afgelopen tijd meer verdiept in meditatie, yoga en mindfulness en heb ik een yoga opleiding gevolgd. Een van de inzichten is dat er tussen een gebeurtenis en jouw reactie ruimte ligt, en in die ruimte ligt jouw vrijheid om zelf te kiezen hoe je reageert. Een andere inzicht is leven vanuit liefde en vertrouwen: ‘see where it goes, and if it flows’.

Ik wil graag bijdragen aan de beweging van bewustzijnsverruiming. We zijn op zoek naar meer rust, meer geluk en meer liefde voor onszelf. Ik geloof dat meditatie en zelfcompassie het leven lichter maken.

Laten we dit samen doen.”

Cursus prijs