• Gast

  Pauline de Bruijn
 • Waar

  Online
 • Wanneer

  14 juni
  11.00 - 11.45
 • Prijs

  Gratis

Maak kennis met Proudies

Welkom bij ons webinar 'Maak kennis met Proudies', waar we u willen voorstellen aan een dynamisch en inspirerend platform dat speciaal ontworpen is voor 60+'ers die actief en betrokken willen blijven in hun gouden jaren.

Proudies is meer dan alleen een platform; het is een levendige en ondersteunende community die is ontworpen om u te helpen het meeste uit deze spannende levensfase te halen. Het platform biedt een breed scala aan bronnen die zijn ontworpen om u te ondersteunen in uw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Dus of u nu op zoek bent naar manieren om actief en betrokken te blijven, uw vaardigheden te verbeteren of nieuwe mogelijkheden te verkennen, Proudies is hier om u te ondersteunen. We kijken er naar uit om u in onze community te verwelkomen en kunnen niet wachten om u te helpen uw doelen te bereiken.

We nodigen u uit om deel te nemen aan dit webinar, waar we meer zullen delen over hoe Proudies u kan helpen op uw reis. Samen kunnen we een actieve, productieve en inspirerende gouden jaren creëren. Tot dan, blijf leren, blijf groeien en blijf trots met Proudies.
Write your awesome label here.