Categorie: Carriere 2.0

De ultieme gids voor het nieuwe werken

     
4.1 / 30 Reviews
In deze cursus leer je hoe je resultaatgericht plaats- en tijdsonafhankelijk werkt aan taken en projecten. De cursus leert je hoe je op een flexibele manier zelfsturend wordt. Je kunt daardoor je werk en privéleven beter indelen. Ook leer je in de cursus hoe je online samenwerkt aan taken met collega’s, klanten en leidinggevenden.
Write your awesome label here.
  • Expert: Proudies Studio
  • Level: Beginner
  • Studie tijd: 20 uur
  • Waar: Online, waar en wanneer je wilt
  • Toegang: Onbeperkt toegang
Cursus: Het nieuwe werken

Voel vertrouwen op de werkvloer

In deze cursus leer je alles over het nieuwe werken. Je leert over agile werken, hoe je resultaatgericht plaats- en tijdsonafhankelijk werkt aan taken en projecten, hoe je online samenwerkt aan taken met collega’s. Maar ook leer je hoe je OKR (Objective Key Results) kan gebruiken om je doel te bereiken en ga je creatief aan de slag met de nieuwste hulpmiddelen zoals Slack, Canva en Notion.
Slack is een handige communicatiemiddel waarmee teamleden snel berichten kunnen uitwisselen, bestanden kunnen delen en taken kunnen organiseren. Canva is een zeer toegankelijk grafisch ontwerpprogramma waarmee gebruikers met weinig ervaring professionele visuals kunnen maken. Je leert hoe je zonder uitgebreide ontwerp- of technische kennis snel en gemakkelijk aantrekkelijke en professionele visuals creëren. En Notion is een krachtige middel voor projectmanagement en samenwerking.
Door deze websites in combinatie te gebruiken, kunnen teamleden efficiënter samenwerken en betere communicatie en ontwerpresultaten bereiken. Slack maakt het gemakkelijk om feedback te geven en taken te delegeren, terwijl Canva en Notion het ontwerpproces en de projectplanning vereenvoudigen.Deze cursus biedt je inzicht in het nieuwe werken en de mogelijkheid om te leren hoe je verschillende hulpmiddelen optimaal kunt gebruiken voor al je projecten.

Wat leer je in deze cursus

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Cursus prijs