Categorie: Vrije tijd

Fotografie cursus

     
4.3 / 64 Reviews
Wil je starten met het vastleggen van prachtige herinneren. Deze cursus fotografie is voor iedereen die nog betere foto's wil leren maken en wil leren hoe je camera nog optimaler kan gebruiken.
Write your awesome label here.
  • Expert: Yvette de Wit
  • Level: Beginner
  • Studie tijd: 20 uur
  • Werkboek: 1
  • Online, in eigen tijd
  • Onbeperkt toegang
Cursus: Fotografie

Leg herinneringen vast

Bij Proudies geloven we dat er een getalenteerde fotograaf schuilt in iedereen. Onze Fotografie Cursus is ontworpen om die onontdekte talenten te ontsluiten en je te begeleiden naar een hoger niveau van artistieke expressie.
In deze cursus maak je kennis met de basisprincipes van fotografie, zoals belichting, compositie en framing. We bieden zowel theoretische kennis als praktische oefeningen om je inzicht in deze fundamentele concepten te verdiepen. Ongeacht je huidige niveau of ervaring, onze cursus helpt je om je fotografische vaardigheden te verfijnen en je creatieve visie te ontwikkelen.
Bovendien besteden we aandacht aan de technische aspecten van fotografie, zoals het gebruik van verschillende camera-instellingen, lenzen en accessoires. We bespreken ook digitale nabewerking met behulp van populaire software, zodat je je foto's naar een hoger niveau kunt tillen.

Wat leer je in deze cursus

Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Maak de cursus in eigen tijd af

Je kan de cursus afmaken wanneer je wilt.

Yvette de Wit

Ik ben Yvette de Wit, een fulltime professionele fotograaf met een art director in reclame-achtergrond. Ik werk voornamelijk in de mode-, reclame- en muziekindustrie en werk nu 5 jaar als freelance fotograaf.

Ik ben cum laude afgestudeerd aan de kunstacademie Willem de Kooning in Rotterdam waar ik Reclame heb gestudeerd en ben natuurlijk fotografie ingerold omdat mijn vader ook beroepsfotograaf was. Altijd omringd door camera's, creatieven, exposities, fotostudio's, film ontwikkelen. Vandaag de dag beleef ik nog net zoveel plezier aan fotografie als toen en nu ontwikkel ik ook mijn videografische vaardigheden.

Fotografie heeft me naar geweldige plekken over de hele wereld gebracht en heeft me in staat gesteld veel interessante mensen te ontmoeten en hun wereld te verkennen, waardoor mijn eigen wereld in ruil daarvoor groter werd. Van fotograferen voor Nescafe in Berlijn tot zeilen en fotograferen over de Middellandse Zee voor de Yachtweek. Van onroerend goed fotograferen in Bali en Californië tot fotograferen voor Ikea in Singapore. Ik hou ervan om emotie of een boodschap vast te leggen door middel van een foto en om landschappen op een andere, spontane manier vast te leggen.
Ik begon te werken als art director bij reclamebureaus zoals DDB, Ogilvy en BBH over de hele wereld. Nu werk ik als fotograaf voor klanten in muziek en mode zoals Bjorn Borg, Lipton Ice Tea, Unilever, Heineken, Aperol Spritz, Domino's, Bosch, Sensation White, Pinkpop.  

Cursus prijs

Wil je starten met het vastleggen van prachtige herinneren. Deze cursus fotografie is voor iedereen die nog betere foto's wil leren maken en wil leren hoe je camera nog optimaler kan gebruiken.