In samenwerking met 5miles

Digitale Vaardigheden

Proudies heeft de handen ineengeslagen met 5miles om jou een online training te bieden, gericht op het aanscherpen van jouw digitale vaardigheden. 

Wat is 5miles? 
5miles biedt een frisse online training, speciaal ontworpen voor hen die hun data-, analytische, presentatie- en communicatievaardigheden willen aanscherpen. Met deze unieke micro-leermethodiek pik je elke dag een nieuw inzicht op in slechts 5 minuten. Of je nu al ervaring hebt of net begint, de training biedt je handige tips om er efficiënter en slimmer mee om te gaan.
Format

Online cursus

Expert

5miles

Wanneer

Je krijgt 3 maanden toegang

Waar

Online

Price

59.99 euro

Digitale vaardigheden

Over de cursus

5miles is voor iedereen die zijn of haar digitale vaardigheden wil aanscherpen. De training is beschikbaar voor elk niveau, of je nu net begint of al jarenlang ervaring hebt. Met de Tracks functionaliteit kun je je focussen op bepaalde onderwerpen waar je beter in wilt worden. 5miles is beschikbaar in het Nederlands, het Engels en gedeeltelijk in het Duits.

Hoe lang duurt de training?
Je krijgt 3 maanden toegang tot het gehele 5miles online leerplatform. Naast de Exceltraining kun je ook aan de slag gaan met VBA, PowerPoint, Power BI, Power Apps, Teams en Outlook. Je houdt voor altijd toegang tot de referentiematerialen behorende bij de opgeloste challenges. Zo kun je altijd handige tips & tricks terugvinden.

Onderdelen van de training

Hoe kan ik beginnen?

Meld je eenvoudig aan door te klikken op de onderstaande knop op deze pagina. Na betaling ontvang je een link naar 5miles om jouw account aan te maken. Zodra deze geactiveerd is, kan je direct aan de slag gaan met jouw eerste challenge.