Start met gitaarspelen

     
4.3 / 21 Reviews
Altijd gek geweest op de gitaar? Van zachte, zwoele Spaanse klanken tot spijkerharde rock: dit populaire instrument is overal. Raak de snaren op de juiste manier en speel feilloos akkoorden. Met de gitaarcursus van William kun jij foutloos de gitaar leren spelen. Al jouw favoriete nummers staan straks in jouw repertoire.
Write your awesome label here.

Cursus Programma

In het kort

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Locatie

Online. Leer waar en wanneer jij wilt.

Onbeperkt toegang

Ja, je krijgt onbeperkt toegang tot al het leermateriaal.

Startdatum

Flexibel, waar en wanneer jij wilt.

Methode

Zelfstudie, met online begeleiding.

Duur

Gemiddeld 25 uur inclusief zelfstudie.

Certificaat

Ja, persoonlijk op jouw naam.
  • Expert: William van de Groep
  • Level: Beginner
  • Materiaal: Je krijgt onbeperkt toegang tot al het film materiaal
  • Waar: Online, waar en wanneer je wilt

Wat ga je leren?

"De online cursus 'Basis van Gitaarspelen' is een boeiende en toegankelijke inleiding tot de wereld van de gitaarmuziek, ontworpen voor iedereen die de kunst van het gitaarspelen wil leren. Of je nu volledig nieuw bent in de muziekwereld of al enige ervaring hebt, deze cursus zal je begeleiden bij het ontwikkelen van essentiële vaardigheden en technieken.
De cursus behandelt alle fundamentele aspecten van het gitaarspelen, waaronder het stemmen van de gitaar, basistechnieken zoals akkoorden en tokkelen, het lezen van bladmuziek en tablatuur, en zelfs het spelen van je eerste liedjes. Door middel van videodemonstraties en interactieve oefeningen, krijg je hands-on ervaring en directe feedback op je vooruitgang.
Proudies Academie

Onze leermethode

Leer waar en wanneer je wilt. Start een cursus en maak deze af wanneer jij wilt. Heb je vragen? Onze leercoaches zitten klaar om jou te helpen de cursus af te maken.

Hulp wanneer jij wilt

Onze leercoaches zitten klaar voor al jouw vragen.

Leren waar en wanneer jij wilt

Start waar en wanneer je wilt met een cursus. 

Raak in gesprek met andere cursisten

Ga in gesprek met mede-cursisten over jouw cursus.

Zijn gitaar carrière begon in zijn geboorte plaats Bunschoten-Spakenburg waar hij van zijn neef gitaar leerde spelen. William speelde in de plaatselijke bandjes met vrienden en schreef met hun eigen nummers. Aan het conservatorium in Zwolle start hij zijn studie op de Klassieke gitaar en haalt zijn bachelor in 2005. Na deze opleiding studeert hij verder aan de Messiaen academie bij de Duitse gitarist en percussionist Reinhold Westerheide. In 2007 behaalt hij zijn Master of Music certificaat aan de Messiaen Academie. William volgde diverse masterclasses bij o.a. David Russel, Esther Steenbergen, Sergio Assad en Alvaro Pierri.
Expert

William van de Groep