—   Proudies Programma

Terug naar Werk

Onzeker over jouw vaardigheden voor de huidige werkvloer? Denk je dat je achterloopt op de nieuwste trends en technologieën? 

Het "Terug naar Werk" programma biedt een unieke kans om je kennis te vernieuwen, je vaardigheden aan te scherpen en je vertrouwen op te bouwen in de huidige, snel veranderende arbeidsmarkt.
—   Jouw unieke plan

Krijg vertrouwen

Ons programma maakt je vertrouwd met 'Het Nieuwe Werken', helpt je je Engels op te frissen en introduceert je in de wereld van Agile. Onze aanpak is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling, afgestemd op jouw specifieke behoeften en ervaring.

Ongeacht je leeftijd, herontdek je potentieel en stap met hernieuwd vertrouwen de werkvloer op. Met "Terug naar werk" kan je levenservaring combineren met nieuwe vaardigheden om zo een positieve bijdrage te leveren aan de hedendaagse bedrijfswereld.

Meld je vandaag nog aan en begin jouw reis van levenslang leren. Laat jouw ervaring en wijsheid niet verloren gaan, maar laat ze schitteren in een nieuwe carrière. Jouw tijd is NU!
—  Het proces

Hoe werkt het?

Start waar en wanneer je wilt in jouw eigen comfortabele omgeving. Meld je aan

Schrijf je in voor het Proudies Programma en start waar en wanneer je wilt. 

Doe de test

Start met de test in jouw eigen comfortabele omgeving. De test duurt ongeveer 1.5 uur.

Krijg jouw rapport

Op basis van de test krijg je een persoonlijk rapport met advies en online back-to-work cursussen.

Ga aan de slag

Je krijgt naast de cursussen een jaar lang toegang tot onze kennisbank vol tips en handboeken over de huidige trends in de arbeidsmarkt en het nieuwe werken.

Wat zit er in het programma?

299 euro incl. btw

  • Intake test
  • Persoonlijke routekaart
  • Back to Work Cursussen
  • Toegang tot Kennisbank