—   Proudies Programma

Hoe vul jij jouw nieuwe vrije tijd in?

Ontwikkel jouw persoonlijk stappenplan voor de nieuwe levensfase met een passende invulling op basis van jouw interesses, ervaring en passies met het Proudies Programma. 
—   Jouw unieke plan

Ontwikkel een plan voor jouw nieuwe fase.

Proudies Programma is speciaal ontworpen voor mensen die bijna met pensioen gaan of onlangs met pensioen zijn gegaan.

Het programma helpt bij het ontwikkelen van een praktisch en passend stappenplan voor jouw leven op basis van jouw passies, sterke punten en waarden.

Wij zijn hier om jou te helpen

Het programma is online, op afstand en praktisch. Start waar en wanneer je wilt in jouw eigen comfortabele omgeving. Herontdek wat jou het meeste geluk in jouw leven brengt en plan jouw vrije tijd daaromheen. 
—  Het proces

Hoe werkt het?

Start waar en wanneer je wilt in jouw eigen comfortabele omgeving. Meld je aan

Schrijf je in voor het Proudies Programma en start waar en wanneer je wilt. 

Doe de test

Start met de test in jouw eigen comfortabele omgeving. De test duurt ongeveer 1.5 uur.

Krijg jouw rapport

Op basis van de test krijg je een persoonlijk rapport met jouw persoonlijksheidsprofiel en aanbevelingen.

Ga aan de slag

Je krijgt daarnaast een jaar lang toegang tot onze kennisbank vol informatie over zelfontwikkeling, financiële hulpmiddelen en andere informatie.

Wat zit er in het programma?

99 euro incl. btw

  • Proudies persoonlijksheid test
  • Persoonlijk Rapport
  • Werkboek
  • Toegang tot Kennisbank

Onze reviews

Focussen op de vele gedachten en angsten over pensionering. Het programma hielp me om die gedachten eruit te krijgen en leidde me door de talloze zwevende ideeën in mijn hoofd naar een plan waardoor ik me vredig en comfortabel voel om verder te gaan. Ik heb een plan en inzicht in mijn behoeften en wensen en wat ik het meest waardeer voor mezelf en de mensen om me heen. Het programma was van onschatbare waarde en ik raad het ten zeerste aan.
Jo - Hypotheekmakelaar
De structuur van het programma stelde ons in staat om een ​​visie te ontwikkelen voor een missieverklaring voor een zinvol en succesvol pensioen. Dit is een uitstekend programma met een mooie balans tussen informatie en delen.
— Jan, voormalig ondernemer
Het hielp me te identificeren dat er een weg vooruit was. Ik wil het pensioen van mijn ouders niet. Ik zit de afgelopen jaren vast met dezelfde klusjes die ik deed toen ik aan het werk was. Ik moet weg uit dit huis en nieuwe kansen vinden.
— Cynthia, onderwijzer
WAUW ! Alles - ik had GEEN doel of gedachten over hoe ik met pensioen zou gaan. Ik was verdwaald en vocht tegen angst. Een plan en een doel kwamen aan het licht. Dus als ik het op één ding moet zeggen: doe!


— Darlene, gepensioneerde verpleegster