Een kennismaking

GezondOud

Wat leuk dat je kennis met ons wilt maken. Dit kennismaking pakket, kan je bestellen voor €9,95. Het is geen abonnement maar een eenmalige betaling. 
Om je te helpen in beweging te komen, hebben wij met zorg een 8-tal trainingen van elk ongeveer 30 minuten voor je samengesteld. We besteden aandacht aan verschillende spiergroepen, maar ook aan het verbeteren van je conditie en balans. Als je alle trainingen hebt gevolgd en je wilt lekker doorgaan met ons jaarprogramma (52 weken per jaar 5 verschillende trainingen per week), dan kan je heel eenvoudig zelf het maandabonnement activeren. Je doet dit via mijn account. 
Write your awesome label here.

Meer informatie

8 trainingen

U kijkt op uw eigen moment, zo lang of kort als u zelf wilt

Af te spelen op al uw devices (tablet, computer en telefoon)

Speciaal gericht op iedereen die graag in beweging wil blijven

Cursus programma

Over GezondOud

Wij zijn veertigers met een gedeelde passie voor bewegen. Een passie die we heel graag over willen brengen op andere omdat wij dagelijks de positieve effecten ervan zien.

In 2018 besloten wij daarom GezondOud op te richten. Een initiatief om jonge senioren in beweging te krijgen én te houden. Zoveel mogelijk mensen gezond en gelukkig ouder laten worden is onze missie. Dat doen we door het geven van trainingen (op maat) in de buitenlucht, op de mooiste natuurlocaties in Nederland en het bieden van een actieve sociale community waarbinnen van alles wordt georganiseerd.

In de eerste corona lock-down hebben we ons aanbod verrijkt met digitale buitentrainingen voor thuis. Naast dat dit voor ons de enige manier was om onze eigen deelnemers in beweging te houden bleken andere hier ook behoefte aan te hebben. Alle opgedane ervaring met de buitentrainingen gecombineerd met de kennis van onze professionele trainers en betrokken specialisten samen, hebben geleid tot een volwaardig online programma. 

De elementen die wij super belangrijk vinden zijn kwaliteit, persoonlijk en positiviteit. Bij ons moet iedereen zich welkom voelen en het sporten zo leuk gaan vinden dat je er niet meer mee wilt stoppen. 
Sportieve groet

Constance Schuller en Esther Zoetmulder